TRADITIONELE SPELERS SNEUVELEN

WAT IS DE LINK TUSSEN U ONDERNEMING EN PROJECT X?, 
Pieter Witteveen legt  in het FD van  za 6-10-2012 een inspirerende link tussen Project X en uw onderneming. 

LEERPUNTEN PROJECT X HAREN? 
Zijn conclusie is dat de kracht van internet en het bereik veel groter zijn dan dat de traditionele gedachte is. Haren werd compleet overlopen. Het artikel kan u als ondernemer wakker schrikken zodat u zich niet laat verrassen en u de gevolgen van internet niet gaat bagatiliseren. 

ALLEREERST DE STRATEGIE
Ondernemingen kunnen op drie elkaar niet uitsluitende manieren reageren: Kostleiderschap zo min mogelijk kosten maken, intern vernieuwende modellen ontwikkelen, en succesvolle start-ups kopen. 

De vinger wordt op de zere plek gelegd, Alles staat of valt met leiderschap van de ondernemer, met lef en een goede analyse kan uw onderneming  zich beter voorbereiden op de extreme ontwikkelingen. 

Zet de eertse stap bel Scherper op 0653320992 of mail naar info@scherper.nl voor een scherpe kennismaking.  Wij ondersteunen u graag met het maken van een heldere visualisatie van u bedrijfsmodel en de invloed van de internet ontwikkelingen. 

Voor het gehele artikel, http://fd.nl/Print/krant/Pagina/Opinie/755579-1210/digitale-revolutie-van-de-massa-schreeuwt-om-sterk-leiderschap_bron_fd_krant

contact

© 2012 SCHERPER STRATEGIE GRONINGEN - 06 53 32 09 92 - INFO@SCHERPERSTRATEGIE.NL
VOORWAARDEN - DISCLAIMER - BOEKENKAST